TEL: 03 866 26 73

Hallo, ik ben Nel

Van jongsaf gefascineerd door alles wat met vastgoed te maken heeft. Vandaag trotse zaakvoerder van Van Breda Vastgoed.

Waarom een eigen vastgoedkantoor?

Voor jou!

Lees verder

Iedereen kent het gezegde wel dat de gemiddelde Vlaming geboren wordt met een baksteen in de maag. Volgens die analogie ben ik geboren met een hele muur in de maag. Ik ben Nel Van Breda, uw nieuwe vastgoedexpert op de as Antwerpen-Zoersel.

Een huis kopen of verkopen doet u niet overhaast. Er gaat een hele procedure aan vooraf om het perfecte huis te vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet of om uw woonst te koppelen aan de ideale koper. Vele mensen lopen echter verloren in een doolhof van mogelijkheden en zien door het bos de bomen niet meer. Als jonge, gedreven vastgoedmakelaar en syndicus kan ik u daarbij helpen.

Sinds mijn tienerjaren ben ik gefascineerd door de mens en zijn habitat. Ik vond het altijd al boeiend hoe de mens in zijn woning streeft naar zowel finesse als functionaliteit. Geen enkel uniek gebouw liet me onberoerd. Geen enkele mooie wijk liet me onbewogen. Woningprijzen vergelijken was een uit de hand gelopen hobby. De bakstenen muur in mijn maag bleef maar groeien, dus besloot ik van mijn hobby mijn beroep te maken.

Net als de zoektocht naar de perfecte woonst, was de zoektocht naar een volledige expertise voor mij eveneens belangrijk. Na zelf op huisbezoek te gaan bij elke professionele instelling die de richting Vastgoed aanbood, besloot ik te kiezen voor Aalst. Deze school staat gekend voor zijn volwaardige vastgoed- en bouwopleiding.

Mijn honger naar meer vastgoedkennis was na mijn studie nog steeds niet gestild. Ik besloot dus te gaan voor de nodige erkenningen als zelfstandig makelaar en syndicus. Als zelfstandige is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk, met de nodige ervaring in het achterhoofd en een frisse kijk op de huidige vastgoedmarkt.

Die frisse kijk op de markt wil ik vertalen naar een aangename zoektocht op maat van uw verwachtingen. U kan bij mij terecht voor zowel het vinden van uw ideale woning als voor de verkoop van uw huis of appartement. Verder bied ik het beheer aan van verenigingen van mede-eigenaars en volg ik renovatieprojecten van appartementen op. Ik ben gebeten door de vastgoedmicrobe en wil dat enthousiasme dan ook overdragen op al mijn klanten. Zo bent u zeker van een volledige service en hoeft u zich geen zorgen te maken over administratieve, financiële en juridische taken.

Daarom is er Van Breda Vastgoed


Om jouw woning te verkopen

Ik ben een onafhankelijk vastgoedkantoor waar ik kopers en verkopers met elkaar match en zorg voor het vlotte verloop van het verkoopproces, van schatting tot en met het afsluiten van de verkoopovereenkomst.

Zo doe ik dat:

 • Bereiken van de juiste kandidaat-kopers
 • Hen triggeren een afspraak te maken voor een bezoek
 • Een enthousiaste rondleiding geven
 • Constructieve prijsonderhandelingen faciliteren

Om jouw woning te verhuren

Ik ben een onafhankelijke vastgoedmakelaar die huurders en verhuurders met elkaar in contact breng en zorg voor het vlotte verloop van het verhuurproces, van adverteren tot en met het afsluiten van de verhuurovereenkomst.

Zo doe ik dat:

 • Bereiken van de juiste kandidaat-huurders
 • Hen triggeren een afspraak te maken voor een bezoek
 • Een enthousiaste rondleiding geven
 • Screenen van kandidaat-huurders
 • Afsluiten van de verhuurovereenkomst

Vastgoedbeheer

Als syndicus beheer ik de technische, administratieve en financiële aspecten van het mede-eigendom in jouw appartementsgebouw.

Zo doe ik het:

 • Gecoördineerde en gestructureerde aanpak van de Algemene Vergadering
 • Tijdig informeren en opvolgen van wijzigingen in de wetgeving
 • Bescherming van de toekomstige waarde van je eigendom
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be