TEL: 03 866 26 73

Hallo, wij zijn Van Breda Vastgoed

Van jongsaf gefascineerd door alles wat met vastgoed te maken heeft. Kom meer te weten over het trotse team achter Van Breda Vastgoed.

Lees verder

Iedereen kent het gezegde wel dat de gemiddelde Vlaming geboren wordt met een baksteen in de maag. Volgens die analogie zijn wij geboren met een hele muur in de maag. Van Breda Vastgoed: uw vastgoedexpert op de as Antwerpen-Zoersel.

Een huis kopen of verkopen doet u niet overhaast. Er gaat een hele procedure aan vooraf om het perfecte huis te vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet of om uw woonst te koppelen aan de ideale koper.

Vele mensen lopen echter verloren in een doolhof van mogelijkheden en zien door het bos de bomen niet meer. Als gedreven vastgoedmakelaars en syndicus kunnen we u daarbij helpen.

Het is boeiend hoe de mens in zijn woning streeft naar zowel finesse als functionaliteit. Geen enkel uniek gebouw laat ons onberoerd. Geen enkele mooie wijk laat ons onbewogen.

Daarom is er Van Breda Vastgoed


Om uw woning te verkopen

Wij zijn een onafhankelijk vastgoedkantoor waar we kopers en verkopers met elkaar matchen en zorgen voor het vlotte verloop van het verkoopproces, van schatting tot en met het afsluiten van de verkoopovereenkomst.

Zo doen we dat:

 • Bereiken van de juiste kandidaat-kopers
 • Hen triggeren een afspraak te maken voor een bezoek
 • Een enthousiaste rondleiding geven
 • Constructieve prijsonderhandelingen faciliteren

Om uw woning te verhuren

Wij zijn een onafhankelijke vastgoedmakelaar die huurders en verhuurders met elkaar in contact brengt en zorgt voor het vlotte verloop van het verhuurproces, van adverteren tot en met het afsluiten van de verhuurovereenkomst.

Zo doen we dat:

 • Bereiken van de juiste kandidaat-huurders
 • Hen triggeren een afspraak te maken voor een bezoek
 • Een enthousiaste rondleiding geven
 • Screenen van kandidaat-huurders
 • Afsluiten van de verhuurovereenkomst

Vastgoedbeheer

Als syndicus beheren wij de technische, administratieve en financiële aspecten van het mede-eigendom in jullie appartementsgebouw.

Zo doen we dat:

 • Gecoördineerde en gestructureerde aanpak van de Algemene Vergadering
 • Tijdig informeren en opvolgen van wijzigingen in de wetgeving
 • Bescherming van de toekomstige waarde van je eigendom

Ons team

Nel

Zaakvoerder

Erika

Onthaal - Administratie

Steven

Beheerder

Romina

Vastgoedmedewerker

Inge

Boekhouding

Cooper

Head of security

Over Nel, zaakvoerder van Van Breda Vastgoed

Net als de zoektocht naar de perfecte woonst, was de zoektocht naar een volledige expertise voor mij eveneens belangrijk. Na zelf op huisbezoek te gaan bij elke professionele instelling die de richting Vastgoed aanbood, besloot ik te kiezen voor Aalst. Deze school staat gekend voor zijn volwaardige vastgoed- en bouwopleiding.

Mijn honger naar meer vastgoedkennis was na mijn studie nog steeds niet gestild. Ik besloot dus te gaan voor de nodige erkenningen als zelfstandig makelaar en syndicus. Als zelfstandige is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk, met de nodige ervaring in het achterhoofd en een frisse kijk op de huidige vastgoedmarkt.

Die frisse kijk op de markt wil ik vertalen naar een aangename zoektocht op maat van uw verwachtingen. U kunt bij ons terecht voor zowel het vinden van uw ideale woning als voor de verkoop van uw huis of appartement. Verder bieden wij het beheer aan van verenigingen van mede-eigenaars en volgen wij renovatieprojecten van appartementen op.

Wij zijn gebeten door de vastgoedmicrobe en willen dat enthousiasme dan ook overdragen op al onze klanten. Zo bent u zeker van een volledige service en hoeft u zich geen zorgen te maken over administratieve, financiële en juridische taken.

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be