TEL: 03 866 26 73

Syndicus

Wat betekent mede-eigendom voor jou? Een administratieve last, omdat er stapels papierwerk en coördinatie bij komt kijken en het heel wat kennis over allerlei reglementeringen vereist? Of een onzeker gevoel, omdat je niet goed weet hoe je de toekomstige waarde van je mede-eigendom veilig stelt?

Lees verder

Sit back and relax. Een vlot beheer van de VME is mijn corebusiness. Een persoonlijke en transparante aanpak en één persoon, ikzelf, die alle dossiers tot in de puntjes kent, dat is Van Breda Vastgoed.

Dit doet
een syndicus

Administratief beheer:

Algemene Vergaderingen organiseren en verwerken, communicatie met mede-eigenaars, reglementen van de VME opvolgen en verzorgen

Technisch beheer:

renovaties en herstellingen opvolgen, onderhoud verzorgen en begeleiden, meterstanden opnemen en doorgeven, contracten evalueren, …

Financieel beheer:

provisies en rekeningen opvolgen, afrekening en begroting opmaken, contracten evalueren, rappels beheren, opsplitsingen bij huurders, …

Juridische ondersteuning:

de wetgeving naleven en de VME in orde stellen met nieuw opgelegde regels

Een syndic aanstellen,
een goed idee!

De vastgoedwetgeving wordt elk jaar complexer en uitdagender! Het gaat niet alleen over de wet op de mede-eigendom, maar ook over allerlei reglementeringen rond brandveiligheid, asbest, energieprestaties enzovoort.

Als ervaren vastgoedbeheerder volg ik de wetgeving en wijzigingen van nabij op en informeer je tijdig en correct. Ik zorg voor een goed gecoördineerde en gestructureerde aanpak, en volg de actiepunten op. Zo vermijd je als VME achter te lopen met het risico op boetes tot gevolg. En zo bescherm je ook de toekomstige waarde van je eigendom.

Samenwerken, dat doen we in vertrouwen. En heb je vragen, ik ben een en al oor!

“Renovatiewerken in de gemeenschappelijke delen op de planning? Ik heb al heel wat mede-eigenaars begeleid in dit niet alledaags proces. Van offertes vergelijken, een architect aanstellen, een aannemer kiezen, de opvolging en de oplevering van het uitgevoerde werk: bij een renovatie komt veel kijken. Als syndicus zorg ik voor een vlotte communicatie over de planning en de uitvoering.”

Eens praten over vastgoedbeheer?

Maak een afspraak

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be