TEL: 03 866 26 73

Syndicus

Wat betekent mede-eigendom voor u? Een administratieve last, omdat er stapels papierwerk en coördinatie bij komt kijken en het heel wat kennis over allerlei reglementeringen vereist? Of een onzeker gevoel, omdat u niet goed weet hoe u de toekomstige waarde van uw mede-eigendom veilig stelt?

Lees verder

Sit back and relax. Een vlot beheer van de VME is onze corebusiness. Een persoonlijke en transparante aanpak die alle dossiers tot in de puntjes kent, dat is Van Breda Vastgoed.

Dit doet
een syndicus

Administratief beheer:

Algemene Vergaderingen organiseren en verwerken, communicatie met mede-eigenaars, reglementen van de VME opvolgen en verzorgen

Technisch beheer:

renovaties en herstellingen opvolgen, onderhoud verzorgen en begeleiden, meterstanden opnemen en doorgeven, contracten evalueren, …

Financieel beheer:

provisies en rekeningen opvolgen, afrekening en begroting opmaken, contracten evalueren, rappels beheren, opsplitsingen bij huurders, …

Juridische ondersteuning:

de wetgeving naleven en de VME in orde stellen met nieuw opgelegde regels

Een syndic aanstellen,
een goed idee!

De vastgoedwetgeving wordt elk jaar complexer en uitdagender! Het gaat niet alleen over de wet op de mede-eigendom, maar ook over allerlei reglementeringen rond brandveiligheid, asbest, energieprestaties enzovoort.

Als ervaren vastgoedbeheerders volgen de wetgeving en wijzigingen van nabij op en informeren u tijdig en correct. We zorgen voor een goed gecoördineerde en gestructureerde aanpak, en volg de actiepunten op. Zo vermijdt u als VME achter te lopen met het risico op boetes tot gevolg. En zo beschermt u ook de toekomstige waarde van uw eigendom.

Samenwerken, dat doen we in vertrouwen. En heeft u vragen, wij zijn een en al oor!

“Renovatiewerken in de gemeenschappelijke delen op de planning? We hebben al heel wat mede-eigenaars begeleid in dit niet-alledaags proces. Van offertes vergelijken, een architect aanstellen, een aannemer kiezen, de opvolging en de oplevering van het uitgevoerde werk: bij een renovatie komt veel kijken. Als syndicus zorgen we voor een vlotte communicatie over de planning en de uitvoering.”

Eens praten over vastgoedbeheer?

Maak een afspraak

Een greep uit ons portfolio

Sint-Jan

Herentals

Sint-Job

Herentals

De Groene Poort

Herentals

De Waterkant

Herentals

Moereynde

Wechelderzande

Riemenstraat 31-33

Vorselaar

Nachtegaal

Vorselaar

De Parel

Oevel

Ter Doore

Kessel

Voorschoten

Viersel

KMO De Voort

Pulderbos

Eikenlaan

Pulderbos

Pulderhof I & Pulderhof II

Pulle

De Hageskes

Pulle

Pulloo

Pulle

Halle-Dorp 140

Zoersel

Ringlaan 115

Zandhoven

Het Ven

Zandhoven

Cadix

Antwerpen

Antigoon

Antwerpen

19-South

Antwerpen
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be