TEL: 03 866 26 73
TE HUUR

Mooie ruime woning met tuin in het centrum!

Parochiestraat 32, Viersel 2240
€1250

Details

Algemene info

Bouwjaar
Gemeensch. kosten
€0
Grondoppervlakte
1404m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
229m²
Oriëntatie
Zuid
Breedte grond
0m
Huisdieren toegelaten
-
Diepte grond
0m
Lift
Nee
Aantal slaapkamers
5
Bureau
Nee
EPC
154
Referentie EPC
2352025-res-1

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Riolering

Technisch

Raamwerk
PVC
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Woonkamer
34m²
Keuken
24m²
Slaapkamer
17m²
Badkamer
10m²
Berging
5m²
Toilet
2m²
Kelder
10m²
Toilet
2m²
Slaapkamer
11m²
Dressing
3m²
Slaapkamer
16m²
Slaapkamer
18m²
Slaapkamer
18m²

Regio
Viersel

Vredig Viersel

Viersel is een klein natuurdorp, een deelgemeente van Zandhoven. In deze landelijke gemeente vind je rust en toch woon je best wel centraal.

Viersel ligt vlakbij de oprit Massenhoven aan de E313, de autosnelweg die Antwerpen en Limburg verbindt. De deelgemeente heeft een basisschool en de buurgemeenten Nijlen, Zandhoven en Lier beschikken over een ruim aanbod middelbare scholen. Treinstations vind je in Nijlen en Lier.

Tijdens je vrije tijd kan je genieten van de rust in deze streek. In het Viersels Gebroekt, een natuurgebied, maak je prachtige wandelingen. Langs de waterwegen van het Albertkanaal en de Nete kan je je via fraaie wandel- en fietsroutes verplaatsen naar de buurgemeenten. Viersel heeft heel wat unieke oude elementen behouden zoals een oude graanwatermolen, een oude brouwerij, een schandpaal, … Kortom, Viersel is een vredig en charmant dorp in de Antwerpse Kempen, een ideale plek om te wonen.

Misschien staat jouw droomwoning wel in Viersel?

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
-

Deze woning is gelegen in het centrum van Viersel, vlakbij het natuurgebied, op wandelafstand van een kruidenier en op enkele minuten van de autosnelweg.De woning heeft een totaalrenovatie gehad en is kwalitatief afgewerkt met nieuwe technieken! Op het gelijkvloers bevindt zich een grote leefruimte met veel raampartijen, een mooie en volledig uitgeruste keuken, een berging, apart toilet en de badkamer. Verder vindt u op het gelijkvloers eveneens een slaapkamer/bureau. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een dressing en een apart toilet. Er is een opbergzolder aanwezig.De woning heeft een ruime en droge opbergkelder.Het perceel is in totaal ongeveer 1404m², welke momenteel is opgesplitst in een gedeelte tuin (+/-600m²)en een gedeelte weiland. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden met de verhuurder. Er is een lange verharde oprit voorzien waar achteraan nog een carport met berging zal voorzien worden.De woning is onmiddellijk beschikbaar.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be