TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Appartement met 2 slaapkamer, ondergrondse parking en berging te Pulle

Boudewijnlaan 76, Pulle 2243
€318000

Dit zeer lichtrijke moderne appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een nieuwe residentie en biedt uitzicht op de binnentuin. Het appartement is voorzien van een open keuken met een aangrenzende berging/wasplaats en een leefruimte die uitkomt op een groot terras.Via de inkomhal heeft u toegang tot alle ruimtes, waaronder twee slaapkamers, waarvan één geschikt als kinderkamer of bureau, een badkamer en een apart toilet. Vanuit de inkomhal kunt u ook naar de zolder, die ongeveer 30 m² beslaat. In de kelder is er extra bergruimte en een parkeerplaats beschikbaar. Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van een zonnescreen en gordijnroedes. In deze prijs is een ondergrondse staanplaats en berging inbegrepen.- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag 

Dit zeer lichtrijke moderne appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een nieuwe residentie en biedt uitzicht op de binnentuin. Het appartement is voorzien van een open keuken met een aangrenzende berging/wasplaats en een leefruimte die uitkomt op een groot terras. Via de inkomhal heeft u toegang tot alle ruimtes, waaronder twee slaapkamers, waarvan één geschikt als kinderkamer of bureau, een badkamer en een apart toilet. Vanuit de inkomhal kunt u ook naar de zolder, die ongeveer 30 m² beslaat.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2022
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
3349m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
73m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
0 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
C
Renovatieverplichting
Niet van toepassing
P-score
C
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Vloerverwarming

Technisch

Indeling

Terras
12.48m²
Slaapkamer
5.15m²
Slaapkamer
11.45m²
Keuken
16.5m²
Woonkamer
15.04m²
Berging
3.2m²
Badkamer
4.12m²
Gang
2.5m²
Hal
3.2m²
Toilet
1.5m²
Zolder
28.5m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!

Wist je dat?


In deze prijs is een ondergrondse staanplaats en berging inbegrepen.
- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag 

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be