TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Betaalbaar, rustig gelegen appartement te Pulderbos

Eikenlaan 1, Pulderbos 2242
€239000

Op zoek naar een betaalbaar appartement met 2 slaapkamers én rustig gelegen?Dan bent u voor dit pand de ideale kandidaat-koper.Het appartement is gelegen op de 2e verdieping achteraan het gebouw. Dit complex bestaat uit 12 panden en is uiterst rustig gelegen.Bij het binnenkomen betreden we de inkomhal, dewelke toegang heeft tot de 2 volwaardige slaapkamers. Alsook de badkamer is hier aanwezig, dewelke is uitgerust met een ligbad en wastafel.Verder door komen we terecht in de uiterst lichtrijke leefruimte.De keuken bevindt zich achteraan en is voorzien van een elektrisch kookvuur en dampkap. Verder door is er een berging met de aansluiting voor de was- en droogapparaten. Vanuit de keuken is er een mooi en rustgevend uitzicht op het groen.Er is geen lift aanwezig in het gebouw, hetgeen zorgt voor een beperkt bedrag in gemeenschappelijke kosten.Vanwege het gunstige EPC, geldt er voor dit appartement geen dringende renovatieplicht.Meer info of een bezoek? => 03/866 26 73(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Vanwege het gunstige EPC, geldt er voor dit appartement geen dringende renovatieplicht. Meer info of een bezoek? => 03/866 26 73 (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Details

Algemene info

Bouwjaar
1990
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
97m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
97m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
187 B
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
B
Renovatieverplichting
Neen
P-score
B
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris
20230808-000017.001

Voorzieningen

Technisch

Indeling

Hal
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Badkamer
0m²
Toilet
0m²
Woonkamer
0m²
Keuken
0m²
Berging
0m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
Ja
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulderbos

Plezierig Pulderbos Pulderbos? Dan denk je waarschijnlijk aan paarden, bloemen en, … feesten. En wist je dat deze deelgemeente van Zandhoven in 2008 werd uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen? Het is er rustig wonen en in de lente en zomer kan je enorm genieten van de bloemenpracht in het dorp. Vervelen doe je je niet. Pulderbos kent een rijk sociaal leven voor alle leeftijden. Tijdens de eindejaarsperiode is het pop-up kerstcafé de ideale ontmoetingsplek voor vrienden en familie. In het kleine centrum vind je een warme bakker en verschillende restaurantjes. Voor een snelle hap heb je een mooie keuze aan frituren in de buurt. Op enkele minuten ben je in het centrum van Zandhoven waar je een ruim aanbod geniet van supermarkten, kledingwinkels en verzorgingsinstituten. In Pulderbos staat een windmolen, de Bergmolen, die werd gebouwd in 1840. Hij is momenteel niet meer in gebruik maar nog wel in goede staat. Elk jaar worden hier de Molenfeesten georganiseerd. Museumliefhebbers bezoeken dan weer het elektrisch museum, dat enkele huizen naast de Bergmolen ligt. Een inwoner van de gemeente baat het uit. Pulderbos heeft een lagere school en in het dorp kan je vlot de bus nemen naar Antwerpen-centrum en de stations van Berchem en Herentals. Misschien word jij wel de nieuwe inwoner van Pulderbos?

Wist je dat?


Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be