TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Charmante te renoveren woning!

Boudewijnlaan 100, Pulle 2243
€270000

Op zoek naar een charmante woning? Dan is dit jouw kans! Deze te renoveren halfopen bebouwing is gelegen in Pulle , op wandelafstand van de winkels, speelplein, bos, bushalte,...De woning beschikt op  het gelijkvloers over een authentieke inkomhal, een leefruimte, een keuken en de badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich de grootste kamer, ideaal als slaapkamer, hobbyruimte, bureau,...Er is een ruime en droge kelder aanwezig. een tuinberging en een garage. Je kan nog meer genieten van de charme in de knusse tuin.Het dak en het glas van de ramen is vernieuwd in 2009.  

Op zoek naar een charmante woning? Dan is dit jouw kans! Deze te renoveren halfopen bebouwing is gelegen in Pulle , op wandelafstand van de winkels, speelplein, bos, bushalte,...

Details

Algemene info

Bouwjaar
1930
Kadastraal inkomen
€384
Grondoppervlakte
365m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
131m²
Oriëntatie
Zuidoost
Breedte grond
0m
EPC
690 F
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€384
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Bronwater
Riolering

Technisch

Raamwerk
Hout
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Gaskachels

Indeling

Woonkamer
25m²
Keuken
16m²
Badkamer
3.5m²
Tuinhuis
8m²
Slaapkamer
12.5m²
Slaapkamer
19m²
Slaapkamer
18m²
Garage
15m²
Gang
10m²
Kelder
8m²
Gang
4m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Nee

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!

Wist je dat?


De woning beschikt op  het gelijkvloers over een authentieke inkomhal, een leefruimte, een keuken en de badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en op de tweede verdieping bevindt zich de grootste kamer, ideaal als slaapkamer, hobbyruimte, bureau,...
Er is een ruime en droge kelder aanwezig. een tuinberging en een garage. Je kan nog meer genieten van de charme in de knusse tuin. Het dak en het glas van de ramen is vernieuwd in 2009. 

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be