TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Gezellig gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers en terras!

Nieuwstraat 122, Vorselaar 2290
€225000

Dit appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving, doch vlakbij het centrum van Vorselaar, en bevindt zich in een gebouw met 4 andere appartementen. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en heeft een terras met tuinhuis. Je betreedt het appartement via het terras of via de gemeenschappelijke inkomhal. De leefruimte geniet van veel lichtinval en heeft een open keuken. De keuken beschikt over een gasvuur, oven en vaatwasser EN is gelegen aan het terras. Dit is ideaal voor diners in de zomer!Het appartement is verder ingedeeld in een badkamer, doorloopdressing, 3 slaapkamers en een wasplaats. Het grote voordeel zijn de vele ingemaakte kasten! Hierdoor wordt opbergen een kinderspel.Het appartement is volledig opgeknapt. Het gemeenschappelijk dak is geïsoleerd en het appartement heeft een gasketel en nieuwe dubbele beglazing. Vooraan is een staanplaats gereserveerd voor het appartement en achteraan het perceel is een gemeenschappelijke tuin. Ideaal voor investeerders, beginners of kleine gezinnen!Er is een professionele syndicus. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 60. Er is een gemeenschappelijke watermeter en de provisie hiervoor is reeds voorzien in de maandelijkse bijdrage.Nieuwe registratierechten: de akte kan indien nodig nog eind 2021 verleden worden of begin 2022. Om te informeren wat voor u het meest interessante is kan je ons steeds bereiken  via nel@vanbredavastgoed.be of via 03/866 26 73.

Het appartement is verder ingedeeld in een badkamer, doorloopdressing, 3 slaapkamers en een wasplaats. Het grote voordeel zijn de vele ingemaakte kasten! Hierdoor wordt opbergen een kinderspel. Het appartement is volledig opgeknapt. Het gemeenschappelijk dak is geïsoleerd en het appartement heeft een gasketel en nieuwe dubbele beglazing.  Vooraan is een staanplaats gereserveerd voor het appartement en achteraan het perceel is een gemeenschappelijke tuin.  Ideaal voor investeerders, beginners of kleine gezinnen! Er is een professionele syndicus. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 60. Er is een gemeenschappelijke watermeter en de provisie hiervoor is reeds voorzien in de maandelijkse bijdrage.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1970
Kadastraal inkomen
€679
Grondoppervlakte
0m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
100m²
Oriëntatie
Zuidoost
Breedte grond
0m
EPC
484 E
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€679
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Distributie
Riolering

Technisch

Raamwerk
PVC
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Keuken
7m²
Woonkamer
23m²
Badkamer
5m²
Wasplaats
4m²
Dressing
5m²
Slaapkamer
10m²
Slaapkamer
10m²
Slaapkamer
15m²
Terras
40m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Vorselaar

Wist je dat?


Nieuwe registratierechten: de akte kan indien nodig nog eind 2021 verleden worden of begin 2022. Om te informeren wat voor u het meest interessante is kan je ons steeds bereiken  via nel@vanbredavastgoed.be of via 03/866 26 73.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be