TEL: 03 866 26 73
TE KOOP

In optie! Ruime woning met kantoor- en magazijnmogelijkgh.

Watersportlaan 14, Viersel 2240
€790000
Deze eigendom is gelegen in Viersel, vlakbij de E313 en vlakbij het Albertkanaal.  Het eigendom is voorzien van een ruime woning, een kantoor of winkel (momenteel verhuurd), een groot magazijn met aparte ruimte en een bovenverdieping, alsook een grote hal met opgedeelde magazijnen in verhuur. 

Details

Algemene info

Bouwjaar
1965
Kadastraal inkomen
€6067
Grondoppervlakte
2035m²
Beschikbaar vanaf
vanaf akte
Bewoonbare oppervlakte
236m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
321
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Distributie
Riolering
Internet
Septische put

Technisch

Raamwerk
Hout
Beglazing
Dubbele

Indeling

Woonkamer
41m²
Keuken
22m²
Sauna
55m²
Wasplaats
10m²
Hal
10m²
Toilet
1.5m²
Badkamer
5.25m²
Slaapkamer
22m²
Slaapkamer
56m²
Slaapkamer
12.5m²
Toilet
1m²
Koer
74.56m²
Magazijn
537m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Verkavelingsvergunning
Nee

Regio
Viersel

Vredig Viersel Viersel is een klein natuurdorp, een deelgemeente van Zandhoven. In deze landelijke gemeente vind je rust en toch woon je best wel centraal. Viersel ligt vlakbij de oprit Massenhoven aan de E313, de autosnelweg die Antwerpen en Limburg verbindt. De deelgemeente heeft een basisschool en de buurgemeenten Nijlen, Zandhoven en Lier beschikken over een ruim aanbod middelbare scholen. Treinstations vind je in Nijlen en Lier. Tijdens je vrije tijd kan je genieten van de rust in deze streek. In het Viersels Gebroekt, een natuurgebied, maak je prachtige wandelingen. Langs de waterwegen van het Albertkanaal en de Nete kan je je via fraaie wandel- en fietsroutes verplaatsen naar de buurgemeenten. Viersel heeft heel wat unieke oude elementen behouden zoals een oude graanwatermolen, een oude brouwerij, een schandpaal, … Kortom, Viersel is een vredig en charmant dorp in de Antwerpse Kempen, een ideale plek om te wonen. Misschien staat jouw droomwoning wel in Viersel?


Het huis is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 1 met bovenverdieping (geschikt als studio), een badkamer, apart toilet, ruime leefruimte, keuken met alle voorzieningen en een wasruimte. Verder is er een leuke plus, een welnessruimte! Vooraan is er een apart kantoor/winkel voorzien van ongeveer 93 m² (momenteel verhuurd) in  open ruimte, maar mogelijk om op te splitsen. Achteraan is het magazijn van 537 m² uitgerust met drijfkracht 360V, een hoge hal, een bovenverdieping en een aparte bureauruimte. Verder zijn er 14 aparte units in verhuur. Dit pand biedt een mooie huuropbrengst, een grote werkruimte of opslagruimte, de mogelijkheid om aan werk te wonen,...  Op zoek naar een bedrijfsruimte met veel mogelijkheden? Plan zeker een afspraak!

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be