TEL: 03 866 26 73
TE KOOP in optie

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op gunstige ligging

Cadixstraat 23, Antwerpen (2000) 2000
€349000

Met een unieke ligging aan het iconische Eilandje heeft dit appartement alleen maar voordelen. Hippe horecazaken, winkels, het MAS én het ZNA Cadix zijn vlot te bereiken. Het centrum van de stad is vlot te bereiken, zowel te voet als met de fiets. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en is gelegen op de 2de verdieping. Vanuit de leefruimte is er een prachtig zicht op het Kattendijkdok en het Schengenplein. De open keuken werd smaakvol geïntegreerd in de leefruimte. Het overdekte terras is een extra troef! Er is een apart toilet aanwezig en de badkamer is in het bezit van een dubbele wastafel met ligbad. De praktische wasberging zorgt er voor dat u hier nog wat dingen kwijt kan. EPC-score: 156kWh/m² (B) - Bewoonbare oppervlakte: +/- 70m² - Gelegen op de 2e verdieping - Er is een lift aanwezig - Ondergrondse berging - Ondergrondse fietsenberging - Gemeenschappelijke maandelijkse lasten: €110Kortom, ideaal voor alleenstaanden, koppels en investeerders! 

Met een unieke ligging aan het iconische Eilandje heeft dit appartement alleen maar voordelen. Hippe horecazaken, winkels, het MAS én het ZNA Cadix zijn vlot te bereiken. Het centrum van de stad is vlot te bereiken, zowel te voet als met de fiets. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en is gelegen op de 2de verdieping.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2009
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
2257m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
75m²
Oriëntatie
Zuid
Breedte grond
0m
EPC
156 B
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Telefoon
Bronwater
Distributie
Internet

Technisch

Indeling

Woonkamer
39.7m²
Slaapkamer
12.5m²
Slaapkamer
5.8m²
Badkamer
7m²
Toilet
1.5m²
Hal
5m²
Terras
4m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
Ja
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Antwerpen (2000)

Met de ‘A’ van Antwerpen 2000 Een aantal van de mooiste plekken om te wonen in Antwerpen vind je in postcode ‘2000’. Het Zuid, het Eilandje, … het zijn bijna mythische buurten. De altijd stromende Schelde is nooit ver weg, je hebt dus een constant vakantiegevoel om je hoek. Op een warme zomeravond barsten de terrasjes gezellig uit hun voegen en tijdens een koele winterdag is een bistro of koffiebar the place to be. Het kan allemaal te voet, met de fiets of het openbaar vervoer in Antwerpen 2000! In je vrije tijd snuffel je in je eigen buurt op de zondagsmarkt en ontdek je de design winkels en musea (het MAS, het wereldberoemde Rubenshuis en het Red Star Line Museum zijn maar enkele voorbeelden). Op het Eilandje zorgt de jachthaven voor een extra troef. Bootjes kijken is namelijk gelijk aan rust, ontspanning en genieten! En heb je nood aan een uitstapje buiten je buurt, dan ben je met de nieuwe tramverbinding in een wip op de andere leuke plekken in Antwerpen! Is Antwerpen 2000 jouw volgende postcode?

Wist je dat?


Vanuit de leefruimte is er een prachtig zicht op het Kattendijkdok en het Schengenplein. De open keuken werd smaakvol geïntegreerd in de leefruimte. Het overdekte terras is een extra troef! Er is een apart toilet aanwezig en de badkamer is in het bezit van een dubbele wastafel met ligbad.
De praktische wasberging zorgt er voor dat u hier nog wat dingen kwijt kan. EPC-score: 156kWh/m² (B) - Bewoonbare oppervlakte: +/- 70m² - Gelegen op de 2e verdieping - Er is een lift aanwezig - Ondergrondse berging - Ondergrondse fietsenberging - Gemeenschappelijke maandelijkse lasten: €110

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be