TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Instapklare en energiezuinige woning met 3 slaapkamers op een rustige locatie te Zandhoven

Hagedoornlaan 16, Zandhoven 2240
€399000

Na een drukke werkdag tot rust komen? Deze prachtige laagbouwwoning is gelegen in een doodlopende straat en omgeven door groen. Op een paar minuten wandelen begeeft u zich in een bosrijke omgeving. Deze woning werd gerenoveerd en is instapklaar en dus energievriendelijk. Warmtepomp en zonnepanelen zijn voorzien waardoor u gerust enkele jaren kan genieten. In dit woonhuis zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig. Deze zijn voorzien van rolluiken wat u de nodige nachtrust biedt. Er is een apart toilet aanwezig en de badkamer is voorzien van wastafel en ligbad. De tuin is een absoluut pluspunt! Deze is voorzien van een zwemvijver dewelke voor onvergetelijke momenten zal zorgen in de zomer. De garage is voorzien van een elektrische poort waardoor u makkelijk de wagen 's winters kan stationeren. De elektriciteit is conform en het EPC-attest is gebracht op een C-label.Pluspunten van deze woning:- Aangename, groene buurt met leuke buren- Energievriendelijk (geen renovatieplicht)- Zonnepanelen- Recent vernieuwd (instapklaar)- 3 slaapkamers- Gezellige tuin met zwemvijver- Ruime garage(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) - Impressies ter illustratieGraag een afspraak of meer info? Van Breda Vastgoed: 03/866 26 73 of via romina@vanbredavastgoed.be 

Na een drukke werkdag tot rust komen? Deze prachtige laagbouwwoning is gelegen in een doodlopende straat en omgeven door groen. Op een paar minuten wandelen begeeft u zich in een bosrijke omgeving. Deze woning werd gerenoveerd en is instapklaar en dus energievriendelijk. Warmtepomp en zonnepanelen zijn voorzien waardoor u zeker jaren gerust kan genieten. In dit woonhuis zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1972
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
550m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
109m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
260 C
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
Neen
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris
20231102-000071.000

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Regenwater
Telefoon
Bronwater
Distributie
Riolering
Internet
Zonnepanelen
Warmtepomp

Technisch

Verwarming
Elektriciteit
Keuken
Geïnstalleerd

Indeling

Badkamer
3.44m²
Slaapkamer
13.7m²
Slaapkamer
8.78m²
Slaapkamer
8.55m²
Toilet
1.61m²
Woonkamer
32m²
Keuken
7.28m²
Berging
4.45m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Deze zijn voorzien van rolluiken wat u de nodige nachtrust biedt. Er is een apart toilet aanwezig en de badkamer is voorzien van wastafel en ligbad. De tuin is een absoluut pluspunt! Deze is voorzien van een zwemvijver dewelke voor onvergetelijke momenten zal zorgen in de zomer. De garage is voorzien van een elektrische poort waardoor u makkelijk de wagen 's winters kan stationeren. De elektriciteit is conform en het EPC-attest is gebracht op een C-label.
Pluspunten van deze woning: - Aangename, groene buurt met leuke buren - Energievriendelijk (geen renovatieplicht) - Zonnepanelen - Recent vernieuwd (instapklaar) - 3 slaapkamers - Gezellige tuin met zwemvijver - Ruime garage (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) - Impressies ter illustratie

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be