TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Instapklare HOB met 4 slaapkamers met rustige ligging

Bollaar 2, Pulle 2243
€369000

IN OPTIE! Deze woning is gelegen in een rustige straat aan het centrum van het landelijke Pulle. De woning is gebouwd in 2011 en is instapklaar! We betreden de woning via de inkomhal die toegang geeft tot het bureau vooraan en de leefruimte achteraan. De leefruimte geniet van veel lichtinval en heeft een open keuken met toegang tot het terras. De keuken is recent vernieuwd en heeft een industriële look gekregen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime berging  en is zeer praktisch gelegen in de woning.De woning beschikt  over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, en deze vinden we terug op de eerste verdieping. Het bureau op de gelijkvloerse verdieping kan perfect als slaapkamer dienen en bijkomend kan er nog een ruime kamer worden voorzien op de zolder. De zolder bereiken we momenteel via een uitschuifbare trap, maar is erop voorzien om een vaste trap te plaatsen. Hierdoor heb je met een kleine ingreep een vijfde kamer. Op de eerste verdieping vinden we verder de badkamer en een berging. Kortom een ruime praktische woning, met mogelijkheid tot thuiswerk. De tuin is voorzien van een terras en een ruime tuinberging. De woning is voorzien van vloerverwarming, een kruipruimte, ....Een speelpleintje en de winkels bevinden zich op slechts enkele minuten stappen van de woning. Dit maakt de woning ook zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Ben je op zoek naar een instapklare woning op een rustige locatie met voldoende ruimte?Nieuwe registratierechten: de akte kan indien nodig nog eind 2021 verleden worden of begin 2022. Om te informeren wat voor u het meest interessante is kan je ons steeds bereiken  via nel@vanbredavastgoed.be of via 03/866 26 73.

We betreden de woning via de inkomhal die toegang geeft tot het bureau vooraan en de leefruimte achteraan. De leefruimte geniet van veel lichtinval en heeft een open keuken met toegang tot het terras. De keuken is recent vernieuwd en heeft een industriële look gekregen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime berging  en is zeer praktisch gelegen in de woning. De woning beschikt  over 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, en deze vinden we terug op de eerste verdieping. Het bureau op de gelijkvloerse verdieping kan perfect als slaapkamer dienen en bijkomend kan er nog een ruime kamer worden voorzien op de zolder. De zolder bereiken we momenteel via een uitschuifbare trap, maar is erop voorzien om een vaste trap te plaatsen. Hierdoor heb je met een kleine ingreep een vijfde kamer. 

Details

Algemene info

Bouwjaar
2011
Kadastraal inkomen
€909
Grondoppervlakte
282m²
Beschikbaar vanaf
vanaf akte
Bewoonbare oppervlakte
192m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
155 B
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€909
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Regenwater
Vloerverwarming

Technisch

Raamwerk
Hout
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Bureau
14m²
Keuken
12m²
Wasplaats
8m²
Woonkamer
29m²
Slaapkamer
11m²
Slaapkamer
11m²
Slaapkamer
19m²
Dressing
7m²
Badkamer
12m²
Berging
1.5m²
Toilet
2m²
Zolder
20m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!

Wist je dat?


Op de eerste verdieping vinden we verder de badkamer en een berging. Kortom een ruime praktische woning, met mogelijkheid tot thuiswerk.  De tuin is voorzien van een terras en een ruime tuinberging. De woning is voorzien van vloerverwarming, een kruipruimte, .... Een speelpleintje en de winkels bevinden zich op slechts enkele minuten stappen van de woning. Dit maakt de woning ook zeer geschikt voor (jonge) gezinnen.  Ben je op zoek naar een instapklare woning op een rustige locatie met voldoende ruimte? Nieuwe registratierechten: de akte kan indien nodig nog eind 2021 verleden worden of begin 2022. Om te informeren wat voor u het meest interessante is kan je ons steeds bereiken  via nel@vanbredavastgoed.be of via 03/866 26 73.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be