TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Instapklare vrijstaande woning op een unieke locatie te Pulderbos

Nachtegaaldreef 2, Pulderbos 2242
€595000

Rustig wonen op een groene locatie met een goede verbinding tussen de invalswegen van Turnhout en Zoersel? Dan is deze woning zeker een kanshebber voor u. Deze mooie woongelegenheid is instapklaar en afgewerkt met duurzame materialen. In 2022 werd er een totaalrenovatie uitgevoerd van de keuken, badkamer, terras en werkplaats en werd er ook een nieuwe openhaard alsook condensatieketel geplaatst. Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig waarvan één slaapkamer met ingemaakte kasten zich bevindt op de benedenverdieping. De slaapkamers op de bovenetage zijn ruim. Eén van de slaapkamers is uitgerust met een dressing. De inpandige garage is voorzien van ingemaakte kasten waardoor alle apparaten netjes kunnen worden opgeborgen. De tuin is hier een absoluut pluspunt! Midden in de natuur genieten van het buitenleven kan u hier zeker en vast!Pluspunten- 1500 m² waarvan maar liefst 228m² bewoonbare oppervlakte- Goede bereikbaarheid E34 en E313- Recente renovatiewerken (2022)- Rustig ligging gelegen in het groen met een mooie, grote tuin- Mogelijkheid tot uitoefenen vrije beroepen - Zuid-westelijke georiënteerde tuin- Asbestveilig!* Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag Graag meer info of een bezoek? Contacteer via romina@vanbredavastgoed.be of 0470/59 68 48(Impressies ter illustratie) 

​​​​​​​Rustig wonen op een groene locatie met een goede verbinding tussen de invalswegen van Turnhout en Zoersel? Dan is deze woning zeker een kanshebber voor u.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1974
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
1500m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
228m²
Oriëntatie
Zuidwest
Breedte grond
0m
EPC
297 C
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
4
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
A
Renovatieverplichting
Neen
P-score
A
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Telefoon
Bronwater
Distributie
Riolering
Internet

Technisch

Indeling

Hal
0m²
Woonkamer
0m²
Keuken
0m²
Badkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Bureau
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Dressing
0m²
Hal
0m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
Ja
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Verkavelingsvergunning
Nee

Regio
Pulderbos

Plezierig Pulderbos Pulderbos? Dan denk je waarschijnlijk aan paarden, bloemen en, … feesten. En wist je dat deze deelgemeente van Zandhoven in 2008 werd uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen? Het is er rustig wonen en in de lente en zomer kan je enorm genieten van de bloemenpracht in het dorp. Vervelen doe je je niet. Pulderbos kent een rijk sociaal leven voor alle leeftijden. Tijdens de eindejaarsperiode is het pop-up kerstcafé de ideale ontmoetingsplek voor vrienden en familie. In het kleine centrum vind je een warme bakker en verschillende restaurantjes. Voor een snelle hap heb je een mooie keuze aan frituren in de buurt. Op enkele minuten ben je in het centrum van Zandhoven waar je een ruim aanbod geniet van supermarkten, kledingwinkels en verzorgingsinstituten. In Pulderbos staat een windmolen, de Bergmolen, die werd gebouwd in 1840. Hij is momenteel niet meer in gebruik maar nog wel in goede staat. Elk jaar worden hier de Molenfeesten georganiseerd. Museumliefhebbers bezoeken dan weer het elektrisch museum, dat enkele huizen naast de Bergmolen ligt. Een inwoner van de gemeente baat het uit. Pulderbos heeft een lagere school en in het dorp kan je vlot de bus nemen naar Antwerpen-centrum en de stations van Berchem en Herentals. Misschien word jij wel de nieuwe inwoner van Pulderbos?

Wist je dat?


Deze mooie woongelegenheid is instapklaar en afgewerkt met duurzame materialen. In 2022 werd er een totaalrenovatie uitgevoerd van de keuken, badkamer, terras en werkplaats en werd er ook een nieuwe openhaard alsook condensatieketel geplaatst. Er zijn 4 ruime slaapkamers aanwezig waarvan één slaapkamer met ingemaakte kasten zich bevindt op de benedenverdieping. De slaapkamers op de bovenetage zijn ruim. Eén van de slaapkamers is uitgerust met een dressing. De inpandige garage is voorzien van ingemaakte kasten waardoor alle apparaten netjes kunnen worden opgeborgen. De tuin is hier een absoluut pluspunt! Midden in de natuur genieten van het buitenleven kan u hier zeker en vast! Pluspunten - 1500 m² waarvan maar liefst 228m² bewoonbare oppervlakte - Goede bereikbaarheid E34 en E313 - Recente renovatiewerken (2022) - Rustig ligging gelegen in het groen met een mooie, grote tuin - Mogelijkheid tot uitoefenen vrije beroepen 
- Zuid-westelijke georiënteerde tuin - Asbestveilig! - Geen renovatieplicht! Graag meer info of een bezoek? Contacteer via romina@vanbredavastgoed.be of 0470/59 68 48 (Impressies ter illustratie)

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be