TEL: 03 866 26 73
TE KOOP

Mooi appartement met terras op toplocatie in Pulle!

Dorpsstraat 110, Pulle 2243
€248500
Mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw ipv 21% btw, voor meer info over de voorwaarden neem contact op! Dit mooi appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een appartementsgebouw met 4 appartementen. De ligging is een echte troef! Het appartement is gelegen in het centrum op wandelafstand van lokale handelaars,… Dankzij de eenrichtingsstraat kan je je veilig in het centrum verplaatsen. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid. De verkoop van dit nieuwbouwproject geeft jouw de mogelijkheid om zelf de afwerking van je appartement te kiezen. De keuken, badkamer, vloeren, deuren, tegels,… Hiervoor word je zorgvuldig begeleid, vervolgens wordt het appartement verder afgewerkt voor jouw komst! Intussen kan jij in alle rust je verhuis regelen.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2019
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
0m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
86m²
Oriëntatie
Zuidwest
Breedte grond
0m
EPC
0
Diepte grond
0m
E-peil
40
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC

Voorzieningen

Regenwater
Distributie
Riolering
Vloerverwarming

Technisch

Raamwerk
Aluminium
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Badkamer
5m²
Toilet
1.6m²
Terras
8m²
Slaapkamer
11.5m²
Slaapkamer
8m²
Berging
2m²
Woonkamer
23m²
Keuken
10m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!


Je betreedt het appartement via de inkomhal, die toegang geeft tot eetkamer met keuken. Langs de eetkamer kom je in de woonkamer met een open zicht. Vanuit de woonkamer kan je op het mooie zonnige terras, dankzij zijn zuid-west ligging. De keuken is praktisch gelegen, naast de voorraadberging. Je beschikt over een budget van € 8.500 waarmee je zelf uw keuzes maakt voor de inrichting van je keuken! Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer die je kan samenstellen voor een budget van € 4500.
Het appartement is voorzien van aluminium ramen, ventilatiesysteem type C, vloerverwarming,... Achteraan het domein zijn er staanplaatsen (carport € 17.500, staanplaats € 10.000) voorzien en een berging (€ 4.000) voor ieder appartement. Wees er nu snel bij en geniet van een extra budget van € 5.000 voor de inrichting van je nieuwe thuis! Voor meer info, aarzel niet contact op te nemen met Nel van Van Breda Vastgoed. Verkoop onder het regime 10% op grondwaarde en BTW op de constructiewaarde. Koper staat in voor bijdrage in de basisakte en voor de aansluitingen nutsvoorzieningen.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be