TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Ruim, lichtrijk duplex-appartement gelegen op wandelafstand van het centrum van Pulderbos

Goormansstraat 18, Pulderbos 2242
€325000

Dit duplex-appartement gelegen te Pulderbos geniet van veel natuurlijke lichtinval en is zeer ruim. Dit appartement is gelegen in een gebouw met 6 appartementen en is voorzien van een lift. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een berging, badkamer en apart toilet. De keuken bevindt zich achteraan en geeft toezicht op het terras met uniek zicht. Via de trap is er toegang tot de mezzazine. Dit is een grote, open en lichte ruimte dewelke momenteel ingedeeld is als woonruimte en bureau. Bij het appartement is een garagebox inbegrepen achteraan het gebouw.Airco-installatie is voorzien. Bushalte en centrum op wandelafstand bereikbaar. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. 

Dit duplex-appartement gelegen te Pulderbos geniet van veel natuurlijke lichtinval en is zeer ruim. Dit appartement is gelegen in een gebouw met 6 appartementen en is voorzien van een lift. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een berging, badkamer en apart toilet. De keuken bevindt zich achteraan en geeft toezicht op het terras met uniek zicht. Via de trap is er toegang tot de mezzanine.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2004
Kadastraal inkomen
€994
Grondoppervlakte
168m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
131m²
Oriëntatie
Oost
Breedte grond
0m
EPC
130 B
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€994
G-score
Renovatieverplichting
Neen
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Telefoon
Distributie
Riolering
Airco
Internet
Videofoon

Technisch

Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Terras
13m²
Keuken
7m²
Toilet
1m²
Eetkamer
17.5m²
Badkamer
5m²
Hal
4m²
Berging
3m²
Slaapkamer
10.8m²
Slaapkamer
12m²
Woonkamer
52m²
Garage
16.5m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
Ja
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulderbos

Plezierig Pulderbos Pulderbos? Dan denk je waarschijnlijk aan paarden, bloemen en, … feesten. En wist je dat deze deelgemeente van Zandhoven in 2008 werd uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen? Het is er rustig wonen en in de lente en zomer kan je enorm genieten van de bloemenpracht in het dorp. Vervelen doe je je niet. Pulderbos kent een rijk sociaal leven voor alle leeftijden. Tijdens de eindejaarsperiode is het pop-up kerstcafé de ideale ontmoetingsplek voor vrienden en familie. In het kleine centrum vind je een warme bakker en verschillende restaurantjes. Voor een snelle hap heb je een mooie keuze aan frituren in de buurt. Op enkele minuten ben je in het centrum van Zandhoven waar je een ruim aanbod geniet van supermarkten, kledingwinkels en verzorgingsinstituten. In Pulderbos staat een windmolen, de Bergmolen, die werd gebouwd in 1840. Hij is momenteel niet meer in gebruik maar nog wel in goede staat. Elk jaar worden hier de Molenfeesten georganiseerd. Museumliefhebbers bezoeken dan weer het elektrisch museum, dat enkele huizen naast de Bergmolen ligt. Een inwoner van de gemeente baat het uit. Pulderbos heeft een lagere school en in het dorp kan je vlot de bus nemen naar Antwerpen-centrum en de stations van Berchem en Herentals. Misschien word jij wel de nieuwe inwoner van Pulderbos?

Wist je dat?


Dit is een grote, open en lichte ruimte dewelke momenteel ingedeeld is als woonruimte en bureau. Bij het appartement is een garagebox inbegrepen achteraan het gebouw. Airco-installatie is voorzien.  ​​​​​​​Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Bushalte en centrum op wandelafstand bereikbaar.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be