TEL: 03 866 26 73
TE KOOP

Ruime woning met tuin op ideale ligging

Eikenlaan 10, Pulderbos 2242
€519000
Deze woning is gelegen in een mooie groene wijk, rustig, doch vlakbij het centrum en op wandelafstand van het speelpleintje. 

Details

Algemene info

Bouwjaar
1982
Kadastraal inkomen
€1127
Grondoppervlakte
940m²
Beschikbaar vanaf
April 2023
Bewoonbare oppervlakte
255m²
Oriëntatie
Zuidwest
Breedte grond
0m
EPC
385
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
6
Referentie EPC

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Telefoon
Distributie
Riolering
Internet

Technisch

Raamwerk
Hout
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Veranda
23.5m²
Provisiekamer
4.4m²
Hal
6.2m²
Woonkamer
45m²
Wasplaats
3.4m²
Berging
15.2m²
Keuken
17m²
Slaapkamer
15m²
Badkamer
7.5m²
Slaapkamer
10m²
Slaapkamer
10m²
Gang
6.5m²
Toilet
1m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulderbos

Plezierig Pulderbos Pulderbos? Dan denk je waarschijnlijk aan paarden, bloemen en, … feesten. En wist je dat deze deelgemeente van Zandhoven in 2008 werd uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen? Het is er rustig wonen en in de lente en zomer kan je enorm genieten van de bloemenpracht in het dorp. Vervelen doe je je niet. Pulderbos kent een rijk sociaal leven voor alle leeftijden. Tijdens de eindejaarsperiode is het pop-up kerstcafé de ideale ontmoetingsplek voor vrienden en familie. In het kleine centrum vind je een warme bakker en verschillende restaurantjes. Voor een snelle hap heb je een mooie keuze aan frituren in de buurt. Op enkele minuten ben je in het centrum van Zandhoven waar je een ruim aanbod geniet van supermarkten, kledingwinkels en verzorgingsinstituten. In Pulderbos staat een windmolen, de Bergmolen, die werd gebouwd in 1840. Hij is momenteel niet meer in gebruik maar nog wel in goede staat. Elk jaar worden hier de Molenfeesten georganiseerd. Museumliefhebbers bezoeken dan weer het elektrisch museum, dat enkele huizen naast de Bergmolen ligt. Een inwoner van de gemeente baat het uit. Pulderbos heeft een lagere school en in het dorp kan je vlot de bus nemen naar Antwerpen-centrum en de stations van Berchem en Herentals. Misschien word jij wel de nieuwe inwoner van Pulderbos?


De voortuin is aangelegd en voorziet parking voor 2 wagens en  een oprit tot de garages achteraan. De woning is op het gelijkvloers voorzien van een mooie leefruimte met kachel, een grote keuken met alle toestellen en toegang tot de koele kelder, 3 slaapkamers, de gerenoveerde badkamer en een apart toilet.  De woning is zeer praktisch ingericht met op het gelijkvloers nog een berging en wasplaats. Op de eerste verdieping komen we in een grote open hal, met nog 3 grote kamers. Deze woning biedt enorm veel mogelijkheden en is ideaal voor grote gezinnen, kangoeroe wonen, praktijkmogelijkheden, ...  Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be