TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Rustig gelegen duplex nieuwappartement in de mooie omgeving van Zandhoven

De Bergen 57, Zandhoven 2240
€395000

Op zoek naar een rustig gelegen woning met een goede verbinding van de E313 en E34? Dan bent u hier aan het juiste adres! Dit gebouw bestaat uit slechts 2 wooneenheden waardoor rustig wonen verzekerd is! Dit gloednieuwe, afgeleverde duplex appartement is voorzien van 3 volwaardige slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig waarvan 1 slaapkamer uitgerust met een gezellig zonneterras! Ideaal om hier de dag al goed op te starten! De badkamer is hier ook aanwezig en is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Thuiswerken is ook geen enkel probleem aangezien er nog een extra ruimte is voorzien! Benedendeks bevindt zich de slaapkamer die uitgerust is met dressing en aansluitende badkamer met inloopdouche.De leefruimte is voorzien van een mooie, open keuken. Van hieruit is er toegang tot het ruime terras.Bij dit appartement zijn er 2 staanplaatsen alsook een buitenberging inbegrepen. Er is een mogelijkheid om de elektrische wagen op te laden van hieruit.Dit appartement wordt momenteel verhuurd.- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Verkoop onder BTW-regime. 

Op zoek naar een rustig gelegen woning met een goede verbinding van de E313 en E34? Dan bent u hier aan het juiste adres! Dit gebouw bestaat uit slechts 2 wooneenheden waardoor rustig wonen verzekerd is! Dit gloednieuwe, afgeleverde duplex appartement is voorzien van 3 volwaardige slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers aanwezig waarvan 1 slaapkamer uitgerust met een gezellig zonneterras! Ideaal om hier de dag al goed op te starten! De badkamer is hier ook aanwezig en is voorzien van een inloopdouche en wastafel. 

Details

Algemene info

Bouwjaar
2023
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
127m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
127m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
0 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
B
Renovatieverplichting
Niet van toepassing
P-score
B
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Regenwater
Bronwater
Distributie
Airco
Internet
Vloerverwarming
Warmtepomp

Technisch

Indeling

Terras
0m²
Terras
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Keuken
0m²
Berging
0m²
Badkamer
0m²
Berging
0m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Ja

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Thuiswerken is ook geen enkel probleem aangezien er nog een extra ruimte is voorzien! Benedendeks bevindt zich de slaapkamer die uitgerust is met dressing en aansluitende badkamer met inloopdouche. De leefruimte is voorzien van een mooie, open keuken. Van hieruit is er toegang tot het ruime terras.
Bij dit appartement zijn er 2 staanplaatsen alsook een buitenberging inbegrepen. Er is een mogelijkheid om de elektrische wagen op te laden van hieruit. Dit appartement wordt momenteel verhuurd. - Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Verkoop onder BTW-regime

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be