TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Rustig gelegen nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers

De Bergen 57, Zandhoven 2240
€325000

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning op wandelafstand van het centrum van Zandhoven? Beschrijving van het gelijkvloers appartement:Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, berging, leefruimte met open keuken en een tuintje. Er zijn ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruime buitenberging. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Dit appartement wordt momenteel verhuurd.Pluspunten:- Rustige ligging - wandelafstand centrum van Zandhoven- Elektrische rolluiken aan de voorkant van de woning- NieuwbouwStedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - verkoop onder BTW-regimeVoor extra info kan u mailen naar: romina@vanbredavastgoed.be of contact via 03/866 26 73

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning op wandelafstand van het centrum van Zandhoven? 

Details

Algemene info

Bouwjaar
2023
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
95m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
82m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
0 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
B
Renovatieverplichting
P-score
B
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Regenwater
Telefoon
Bronwater
Distributie
Internet
Videofoon
Vloerverwarming
Warmtepomp

Technisch

Indeling

Terras
0m²
Woonkamer
0m²
Keuken
0m²
Berging
0m²
Toilet
0m²
Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Badkamer
0m²
Parkeerplaats
0m²
Parkeerplaats
0m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Ja

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Beschrijving van het gelijkvloers appartement: Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, berging, leefruimte met open keuken en een tuintje. Er zijn ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruime buitenberging. Deze zijn inbegrepen in de prijs. Dit appartement wordt momenteel verhuurd.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - verkoop onder BTW-regime. Voor extra info kan u mailen naar: romina@vanbredavastgoed.be of contact via 03/866 26 73

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be