TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Rustig gelegen woning op wandelafstand van centrum Zandhoven

Veldstraat 36, Zandhoven 2240
€319000

Bent u op zoek naar een woonruimte met een goede basis die nog wel wat opfrissing kan gebruiken? Deze vrijstaande woning, met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet, en een aangebouwde veranda heeft een uiterst gunstige ligging vlakbij het centrum van Zandhoven, scholen, horecagelegenheden en winkels. Deze woning voldoet al aan een EPC-label C, wat betekent dat u wat betreft renovatieverplichtingen al een goede start heeft. Het bouwjaar van deze woning is 1972 en de bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 128m². Het mooie van deze woning is dat u het renovatiebudget kunt besteden aan esthetische verbeteringen in plaats van de noodzakelijke verplichte renovaties die er op dit ogenblik gelden.Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden met deze woning!Voor een afspraak kan u terecht via het mailadres: romina@vanbredavastgoed.be of telefonisch via het nummer: 03/866 26 73 -Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Asbestattest in aanvraag 

Het bouwjaar van deze woning is 1972 en de bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 128m². Het mooie van deze woning is dat u het renovatiebudget kunt besteden aan esthetische verbeteringen in plaats van de noodzakelijke verplichte renovaties die er op dit ogenblik gelden.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1972
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
542m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
128m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
295 C
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
Neen
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Telefoon
Distributie
Internet

Technisch

Indeling

Woonkamer
27m²
Keuken
8m²
Hal
10m²
Badkamer
5.6m²
Slaapkamer
9.6m²
Slaapkamer
8.37m²
Berging
5.69m²
Veranda
21m²
Tuin
0m²
Toilet
9.6m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Kortom, er zijn verschillende mogelijkheden met deze woning! Voor een afspraak kan u terecht via het mailadres: romina@vanbredavastgoed.be of telefonisch via het nummer: 03/866 26 73  -Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Asbestattest in aanvraag

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be