TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Splinternieuw nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Boudewijnlaan 78, Pulle 2243
€330981

Stijlvol en zorgeloos wonen? Dat kan in dit splinternieuwe, volledig afgewerkte duplex-appartement gelegen in de Boudewijnlaan te Pulle. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van bijna 137m² en is voorzien van drie ruime slaapkamers. De leefruimte biedt een open keuken met inductiekookplaat met dampkamp, vaatwasmachine en ingebouwde oven. De eerste slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping met aansluitend de badkamer met inloopdouche. De berging op de benedenverdieping is ruim en voorzien van de aansluiting voor was- en droogcombinatie. Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer met inloopdouche en wastafel kan men hier ook vinden. Er is een apart toilet voorzien zowel beneden als op de bovenverdieping. Op de bovenverdieping is er nog een extra bergruimte aanwezig. De slaapkamer die zich hier bevindt is zeer ruim en voorzien van een dakraam. Via de bovenverdieping is er toegang tot het private dakterras waar absolute privacy is verzekerd. Dit terras is bijna 28m² groot en dus een absolute troef! Parkeerplaats en berging dienen nog te worden aangekocht bij het appartement. Er is een lift aanwezig. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel - EPB in berekeningMeer info of een bezoek? romina@vanbredavastgoed.be of 03/866 26 73

Stijlvol en zorgeloos wonen? Dat kan in dit splinternieuwe, volledig afgewerkte duplex-appartement gelegen in de Boudewijnlaan te Pulle. Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van bijna 137m² en is voorzien van drie ruime slaapkamers. De leefruimte biedt een open keuken met inductiekookplaat met dampkamp, vaatwasmachine en ingebouwde oven. De eerste slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping met aansluitend de badkamer met inloopdouche.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2023
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
170m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
136m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
0 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
Niet van toepassing
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Bronwater
Distributie
Internet
Videofoon
Zonnepanelen
Vloerverwarming

Technisch

Beglazing
Dubbele

Indeling

Slaapkamer
7.24m²
Terras
27.4m²
Badkamer
2.07m²
Hal
10.03m²
Toilet
1.2m²
Slaapkamer
12.82m²
Berging
4.09m²
Toilet
1.87m²
Woonkamer
30.85m²
Slaapkamer
11.9m²
Bureau
5.5m²
Badkamer
5.8m²
Terras
7m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Ja

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!

Wist je dat?


De berging op de benedenverdieping is ruim en voorzien van de aansluiting voor was- en droogcombinatie. Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer met inloopdouche en wastafel kan men hier ook vinden. Er is een apart toilet voorzien zowel beneden als op de bovenverdieping. Op de bovenverdieping is er nog een extra bergruimte aanwezig.
De slaapkamer die zich hier bevindt is zeer ruim en voorzien van een dakraam. Via de bovenverdieping is er toegang tot het private dakterras waar absolute privacy is verzekerd. Dit terras is bijna 28m² groot en dus een absolute troef! Parkeerplaats en berging dienen nog te worden aangekocht bij het appartement. Er dient nog registratierecht op de grond en BTW op de constructie te worden bijgerekend. Er is een lift aanwezig. De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel - EPB in berekening Meer info of een bezoek? romina@vanbredavastgoed.be of 03/866 26 73

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be