TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Te koop

Te koop: 2 nieuwbouwappartementen op een rustige locatie in Zandhoven.

De Bergen 57, Zandhoven 2240
€749000

Zoekt u naar een optimale investeringsmogelijkheid? Dit zou weleens de kans kunnen zijn waar u naar op zoek bent. Het gaat om twee appartementen, bestaande uit een gelijkvloers en een duplex.Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, berging, leefruimte met open keuken en een tuintje. Er zijn ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruime buitenberging. Dit appartement wordt momenteel verhuurd voor €950 per maand.Indeling 1e verdieping: leefruimte met open keuken met aansluitend berging, terras, slaapkamer met badkamer, Indeling 2e verdieping: 2 slaapkamers, zonneterras en badkamerEr zijn bij deze woning ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruimte buitenberging. Dit appartement wordt momenteel verhuurd aan €1150 per maand.- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Verkoop onder BTW-regime.* Het is mogelijk om elk appartement afzonderlijk aan te kopen.Voor extra info kan u mailen naar: romina@vanbredavastgoed.be of contact via 03/866 26 73

Zoekt u naar een optimale investeringsmogelijkheid? Dit zou weleens de kans kunnen zijn waar u naar op zoek bent.  Het gaat om twee appartementen, bestaande uit een gelijkvloers en een duplex.

Details

Algemene info

Bouwjaar
2023
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
0m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
0m²
Oriëntatie
Oost
Breedte grond
0m
EPC
0 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
0
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Stadswater
Bronwater
Distributie
Airco
Internet
Videofoon
Vloerverwarming
Warmtepomp

Technisch

Indeling

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
Ja

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Beschrijving van het gelijkvloers appartement: Indeling: inkomhal, toilet, 2 slaapkamers, berging, leefruimte met open keuken en een tuintje. Er zijn ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruime buitenberging. Dit appartement wordt momenteel verhuurd voor €950 per maand.
Beschrijving van het duplex appartement: Indeling 1e verdieping: leefruimte met open keuken met aansluitend berging, terras, slaapkamer met badkamer,  Indeling 2e verdieping: 2 slaapkamers, zonneterras en badkamer Er zijn bij deze woning ook 2 buitenstaanplaatsen beschikbaar, grenzend aan een ruimte buitenberging. Dit appartement wordt momenteel verhuurd aan €1150 per maand. - Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Verkoop onder BTW-regime. * Het is mogelijk om elk appartement afzonderlijk aan te kopen. - voor prijzen, gelieve contact op te nemen. Voor extra info kan u mailen naar: romina@vanbredavastgoed.be of contact via 03/866 26 73

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be