TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Te renoveren woning op ideale locatie!

Veldstraat 2a, Zandhoven 2240
€225000

Verkocht! Te renoveren woning op ideale locatie!Deze woning ligt letterlijk in het centrum van Zandhoven, je kan met je fiets naar de bakker, de slager, de school, de bushalte, de bank, leuke resto's en cafétjes, het sportveld ... Toch moet je hier niet inboeten op rust aangezien de woning gelegen is in een rustige straat. Je betreedt de woning via de inkomhal, die toegang geeft tot de keuken en de leefruimte. De living is ruim en licht. Aangezien de woning te renoveren is biedt het tal van mogelijkheden, zoals de leefruimte uitbreiden of een open keuken creëren. De keuken is netjes en is uitgerust met een elektrisch vuur en spoelbak. Je kan via de keuken naar de koele kelder alsook naar de ruime badkamer. De badkamer is momenteel ingedeeld met een apart toilet, douche en een lavabo. Verder vind je op het gelijkvloers een extra ruimte, die een aparte inkomdeur heeft en eveneens toegankelijk is via de achterkant en de keuken. Deze ruimte is geschikt als bureau, extra leefruimte of eethoek, speelhoek, .... Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een extra kinderkamer of bureau en een dressingruimte. Er is een zolder die niet rechtstreeks toegankelijk is, doch groot genoeg is om een opbergzolder of extra kamer van te maken.  Aan de achterzijde heb je een koertje, wat je kan omtoveren tot gezellig terras. Aan de voorzijde heb je een groene zone, momenteel ingenomen als tuin, die zuid-west georiënteerd is. Hier kan je in de avond genieten van het zonnetje. De woning biedt tal van mogelijkheden, zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Details

Algemene info

Bouwjaar
1962
Kadastraal inkomen
€756
Grondoppervlakte
225m²
Beschikbaar vanaf
vanaf akte
Bewoonbare oppervlakte
143.65m²
Oriëntatie
Zuidwest
Breedte grond
0m
EPC
666 F
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€756
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Regenwater
Stookolie
Riolering

Technisch

Beglazing
Enkele
Verwarming
Stookolie

Indeling

Keuken
12m²
Badkamer
12m²
Woonkamer
22m²
Bureau
26m²
Slaapkamer
16m²
Slaapkamer
17.4m²
Berging
5.82m²
Dressing
3.7m²
Kelder
7.79m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be