TEL: 03 866 26 73
TE KOOP in optie

Vrijstaande woning met 3 slaapkamer op een unieke locatie te Zandhoven

Meidoornlaan 8, Zandhoven 2240
€465000

Deze vrijstaande woning is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en een groene omgeving. Gelegen in een doodlopende straat, geniet u hier van minimale verkeersdrukte en absolute sereniteit. De bovenverdieping biedt drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de benedenverdieping vindt u een ruime inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte en een royale keuken met aparte berging. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de mooie tuin. Een groot voordeel van deze woning is dat er geen renovatieplicht is, zodat u de komende tijd zorgeloos kunt genieten.- Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag Voor meer informatie of een bezoek? 03/866 26 73 of romina@vanbredavastgoed.be 

Op de benedenverdieping vindt u een ruime inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte en een royale keuken met aparte berging. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de mooie tuin.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1973
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
491m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
165m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
244 C
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
A
Renovatieverplichting
Neen
P-score
A
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater
Bronwater
Internet

Technisch

Indeling

Slaapkamer
13.9m²
Slaapkamer
17.63m²
Slaapkamer
19.8m²
Badkamer
6.72m²
Balkon
3.6m²
Woonkamer
37.9m²
Keuken
18.9m²
Berging
6.96m²
Hal
13.2m²
Toilet
2.26m²
Garage
24.84m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
Nee
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Nee

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


Een groot voordeel van deze woning is dat er geen renovatieplicht is, zodat u de komende tijd zorgeloos kunt genieten.
- Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag  Voor meer informatie of een bezoek? 03/866 26 73 of romina@vanbredavastgoed.be 

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be