TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Vrijstaande woning met 4 slaapkamers en prachtige tuin gelegen in een rustige omgeving omringd door groen

Schildebaan 18, Zandhoven 2240
€499000

Na een drukke werkdag vertoeven in een aangename, rustige buurt? Dat kan in deze mooie, open bebouwing gelegen in een zeer rustige omgeving te Zandhoven. U bent slechts op wandelafstand verwijderd van het centrum maar verblijft toch in een aangename, ongestoorde buurt. Deze woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, een grote garage en een heerlijke tuin waar u uren kan genieten van zonneschijn. Deze woonst werd gebouwd in 1964 en wordt als zeer ruim bevonden. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 zeer grote slaapkamers alsook de badkamer. Er is een zolderruimte aanwezig dewelke zich uitstrekt over de volledige oppervlakte. Bij het binnentreden van de woning, is er een bureauruimte aanwezig. dewelke ideaal is voor de thuiswerkers. De leefkamer is voorzien van een houtkachel en geeft een zeer knusse indruk. Vanuit de keuken is er uitzicht op het groen. De woning is volledig onderkelderd en biedt veel opbergruimte. Wilt u graag meer info of een afspraak tot bezichtiging van deze mooie woning? Van Breda Vastgoed - 03/866 26 73(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) - Impressies ter illustratie

Deze woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers, een grote garage en een heerlijke tuin waar u uren kan genieten van zonneschijn. Deze woonst werd gebouwd in 1964 en wordt als zeer ruim bevonden. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 zeer grote slaapkamers alsook de badkamer. Er is een zolderruimte aanwezig dewelke zich uitstrekt over de volledige oppervlakte. Bij het binnentreden van de woning, is er een bureauruimte aanwezig. dewelke ideaal is voor de thuiswerkers. De leefkamer is voorzien van een houtkachel en geeft een zeer knusse indruk. Vanuit de keuken is er uitzicht op het groen.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1964
Kadastraal inkomen
€1440
Grondoppervlakte
1170m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
206m²
Oriëntatie
Noordoost
Breedte grond
0m
EPC
482 E
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
4
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€1440
G-score
Renovatieverplichting
Ja
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Destructieve asbestinventaris
Asbestinventaris

Voorzieningen

Regenwater
Telefoon
Bronwater
Distributie
Riolering
Internet

Technisch

Raamwerk
Aluminium
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Bureau
5.04m²
Garage
7.44m²
Slaapkamer
31.5m²
Slaapkamer
4.06m²
Slaapkamer
12.45m²
Slaapkamer
5.68m²
Badkamer
8.3m²
Keuken
11.37m²
Woonkamer
38.16m²
Eetkamer
11.76m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


De woning is volledig onderkelderd en biedt veel opbergruimte. Wilt u graag meer info of een afspraak tot bezichtiging van deze mooie woning? Van Breda Vastgoed - 03/866 26 73 (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) - Impressies ter illustratie

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be