TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Woning met tuin in centrum Pulle

Torenstraat 32, Pulle 2243
€319000

IN OPTIE! Deze woonst is gelegen in het centrum van Pulle, op wandelafstand van de winkels en openbaar vervoer,  en is opgedeeld in 2 officiële appartementen. Het appartement op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 133 m². Je betreedt het appartement via de inkomhal op het gelijkvloers en brengt ons naar de eerste verdieping. Daar bevindt zich de ruime woonkamer, keuken met veranda en terras, badkamer en berging. Op de tweede verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers. Dit appartement is volledig uitgerust en instapklaar! Het appartement op het gelijkvloers bereiken we via de zijkant van het gebouw. Dit appartement beschikt over een garage en tuin met buitenberging. We betreden het appartement via de veranda die ons toegang geeft tot de eetkamer en keuken. Verder beschikt het appartement over de badkamer, woonkamer en 1 slaapkamer. Dit appartement is op te frissen.Deze woonst is ideaal als opbrengsteigendom!Je kan het gebouw ook terug ombouwen tot woonst.

Het appartement op het gelijkvloers bereiken we via de zijkant van het gebouw. Dit appartement beschikt over een garage en tuin met buitenberging. We betreden het appartement via de veranda die ons toegang geeft tot de eetkamer en keuken. Verder beschikt het appartement over de badkamer, woonkamer en 1 slaapkamer. Dit appartement is op te frissen. Deze woonst is ideaal als opbrengsteigendom! Je kan het gebouw ook terug ombouwen tot woonst.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1935
Kadastraal inkomen
€1199
Grondoppervlakte
518m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
225m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
326 D
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€1199
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Aardgas
Stadswater

Technisch

Raamwerk
PVC
Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Indeling

Hal
7m²
Woonkamer
35m²
Keuken
7.5m²
Eetkamer
15m²
Berging
3m²
Badkamer
4m²
Terras
12m²
Slaapkamer
15m²
Slaapkamer
15m²
Veranda
13m²
Woonkamer
21m²
Slaapkamer
15m²
Keuken
17m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Niet overstromingsgevoelig
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Niet van toepassing
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Nee

Regio
Pulle

Prachtig Pulle Een zeer aangenaam dorpje in de Antwerpse Kempen: zo kan je Pulle het beste omschrijven. Er is voor iedereen wel iets te beleven! Wandel- en fietsliefhebbers zijn tuk op de mooie routes langs de velden, het water en in de bossen. Daar kan je trouwens prachtig wandelen met je geliefde viervoeter(s). Het roomijs van de ijsboer in Pulle is zeer beroemd in de streek! Fans komen hiervoor speciaal naar het dorp, vaak via de rustige fietsroutes tussen de velden. In het centrum vind je alles wat je nodig hebt voor het ‘goede leven’: een gewaardeerde warme bakker, een uitgebreide slager, lokale eetgelegenheden en een krantenwinkel! Voor je grotere boodschappen rijd je slechts enkele minuten naar de supermarkten in Zandhoven of Grobbendonk. Pulle - tot 1976 was het een zelfstandige gemeente, nu is het gefuseerd met Zandhoven - kent een rijk sociaal leven. Er zijn heel wat verenigingen voor kinderen, volwassenen en senioren waar je kunt aansluiten. Sport, cultuur of natuurbeleving, je vindt er zeker een fijne vrijetijdsbesteding. Wist je trouwens dat Pulle het oudste klokje van België heeft? De Mariaklok in de Sint-Petrus en Pauluskerk dateert van 1309. Het klokje bevindt zich in de kerk waar ook een oud gerestaureerd kerkorgel staat uit 1720. Het wordt vandaag nog steeds gebruikt. Genieten van de rust doe je in Pulle! Maar dat wil niet zeggen dat je ver van alles woont! Met de wagen ben je in 10 à 30 minuten in de shoppingzones van Rodendijk in Zoersel, het Wijnegem Shopping Center en de Herentalse en Lierse winkelstraten. In Pulle neem je een rechtstreekse bus naar Antwerpen-centrum, Berchem en Herentals station. Wie weet ligt jouw plekje onder de zon wel in Pulle!

Wist je dat?


Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be