TEL: 03 866 26 73
TE KOOP in optie

Woning op unieke locatie te Zandhoven

Zandbeekstraat 32, Zandhoven 2240
€349000

Als u op zoek bent naar een gunstig gelegen woning nabij de op- en afrit van de E34, maar toch rustig gelegen te midden van groen, dan is deze woning zeker het bekijken waard! Het is een vrijstaande woning met een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een keuken, een badkamer met douche en een wasruimte, allemaal op de begane grond. Bovendien heeft de woning een kelder. De tuin heeft een zeer gunstige ligging, op het zuidwesten gericht. Buitenruimte is overvloedig aanwezig dankzij de twee garages en het tuinhuis.- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Impressies ter illustratieBelangrijke info:- Verplichte renovatieplicht (EPC 638kWh/m²)- Grondoppervlakte: +/- 1600m²- Bouwjaar 1961- Niet gelegen in overstromingsgebied- Geen verkooprecht op dit goed 

Als u op zoek bent naar een gunstig gelegen woning nabij de op- en afrit van de E34, maar toch rustig gelegen te midden van groen, dan is deze woning zeker het bekijken waard! Het is een vrijstaande woning met een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een keuken, een badkamer met douche en een wasruimte, allemaal op de begane grond. Bovendien heeft de woning een kelder. De tuin heeft een zeer gunstige ligging, op het zuidwesten gericht. Buitenruimte is overvloedig aanwezig dankzij de twee garages en het tuinhuis.

Details

Algemene info

Bouwjaar
1961
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
1600m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
122m²
Oriëntatie
Zuidwest
Breedte grond
0m
EPC
638 F
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
3
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
Ja
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Elektriciteit
Stadswater
Stookolie

Technisch

Indeling

Slaapkamer
0m²
Slaapkamer
0m²
Woonkamer
0m²
Keuken
0m²
Badkamer
0m²
Wasplaats
0m²
Kelder
0m²
Veranda
0m²
Garage
0m²
Tuinhuis
0m²
Slaapkamer
0m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
Nee
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Zandhoven

Zalig Zandhoven De gemeente Zandhoven heeft vele troeven. De centrale ligging is er één van en verder vind je er alles wat je nodig hebt om goed te leven. De gemeente in de Antwerpse Kempen is op alles voorzien: restaurants, verzorging, sportinfrastructuur, winkels en supermarkten. Plus er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Ook zijn er heel wat verenigingen waar jong en oud zich thuisvoelen. Zandhoven staat bij liefhebbers ook hoog genoteerd voor zijn gastronomische restaurants! De baseline van de gemeente vat het allemaal samen: Zandhoven met de glimlach. 
Zandhoven ligt centraal. Op enkele minuten tijd ben je op de E313 en de E34, en in deze Kempische gemeente ben je op een boogscheut van levendige centra als Lier, Malle, Herentals, Antwerpen, … Ook je fiets moet je niet op stal laten staan. Het fietsknooppuntennetwerk in de streek omvat zowel charmante bosweggetjes als moderne fietspaden. Sinds 1976 is Zandhoven enkele deelgemeentes rijker. In het gemeenteschild worden de vier deelgemeentes - Viersel, Pulderbos, Pulle en Massenhoven - gesymboliseerd. Vandaag telt Zandhoven ongeveer 13.000 inwoners. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe inwoner van Zandhoven?

Wist je dat?


- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag - Impressies ter illustratie
Belangrijke info: - Verplichte renovatieplicht (EPC 638kWh/m²) - Grondoppervlakte: +/- 1600m² - Bouwjaar 1961 - Niet gelegen in overstromingsgebied - Geen verkooprecht op dit goed

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be