TEL: 03 866 26 73
TE KOOP Verkocht

Zeer ruim gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers en omheinde tuin gelegen te Pulderbos

Molenheide 42, Pulderbos 2242
€340000

Op zoek naar een eigentijds, gelijkvloers appartement waar rustig wonen verzekerd is?Dan is dit appartement iets voor jou! Dit pand is met zijn 110m² zeer ruim en voorzien van veel natuurlijke lichtinval.De eigentijdse keuken is ingericht volgens alle comfort en beschikt over alle nodige apparaten.De berging is voorzien van aansluiting voor alle was- en droogapparaten.Er is een inloopdouche voorzien en dubbele wastafel in de badkamer.Het grote pluspunt bijbehorend bij dit appartement is zeker de tuin.Hier kan u heerlijk vertoeven en geniet u urenlang van zon.Achteraan het gebouw is er de gelegenheid tot parkeerplaats, waarbij er 1 staanplaats toebehoort aan dit appartement alsook nog een private carport. Als opslagruimte is er een ruime buitenberging aanwezig waar u makkelijk alle afvalbakken kan opbergen.(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Op zoek naar een eigentijds, gelijkvloers appartement waar rustig wonen verzekerd is? Dan is dit appartement iets voor jou! Dit pand is met zijn 110m² zeer ruim en voorzien van veel natuurlijke lichtinval. De eigentijdse keuken is ingericht volgens alle comfort en beschikt over alle nodige apparaten. De berging is voorzien van aansluiting voor alle was- en droogapparaten. Er is een inloopdouche voorzien en dubbele wastafel in de badkamer. Het grote pluspunt bijbehorend bij dit appartement is zeker de tuin. Hier kan u heerlijk vertoeven en geniet u urenlang van zon. Achteraan het gebouw is er de gelegenheid tot parkeerplaats, waarbij er 1 staanplaats toebehoort aan dit appartement alsook nog een private carport. 

Details

Algemene info

Bouwjaar
2016
Kadastraal inkomen
€0
Grondoppervlakte
110m²
Beschikbaar vanaf
Bewoonbare oppervlakte
110m²
Oriëntatie
Breedte grond
0m
EPC
62 A
Diepte grond
0m
E-peil
0
Aantal slaapkamers
2
Referentie EPC
Kadastraal inkomen
€0
G-score
Renovatieverplichting
P-score
Keuringsattest conform
Keuringsattest asbest
Asbestinventaris

Voorzieningen

Technisch

Indeling

Badkamer
6.23m²
Slaapkamer
7.01m²
Slaapkamer
12.3m²
Hal
6.09m²
Keuken
7.41m²
Berging
7.08m²
Toilet
1.23m²
Woonkamer
26.4m²
Terras
12m²

Ruimtelijke Ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Nee
Recht van voorkoop
-
Afgebakende oeverzone
Nee
Beschermd erfgoed
-
As-builtattest
-
Geïnventariseerd erfgoed
Nee
Bouwvergunning
-
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
-
Stedenbouwkundige bestemming
Verkavelingsvergunning
-

Regio
Pulderbos

Plezierig Pulderbos Pulderbos? Dan denk je waarschijnlijk aan paarden, bloemen en, … feesten. En wist je dat deze deelgemeente van Zandhoven in 2008 werd uitgeroepen tot het geografische middelpunt van de provincie Antwerpen? Het is er rustig wonen en in de lente en zomer kan je enorm genieten van de bloemenpracht in het dorp. Vervelen doe je je niet. Pulderbos kent een rijk sociaal leven voor alle leeftijden. Tijdens de eindejaarsperiode is het pop-up kerstcafé de ideale ontmoetingsplek voor vrienden en familie. In het kleine centrum vind je een warme bakker en verschillende restaurantjes. Voor een snelle hap heb je een mooie keuze aan frituren in de buurt. Op enkele minuten ben je in het centrum van Zandhoven waar je een ruim aanbod geniet van supermarkten, kledingwinkels en verzorgingsinstituten. In Pulderbos staat een windmolen, de Bergmolen, die werd gebouwd in 1840. Hij is momenteel niet meer in gebruik maar nog wel in goede staat. Elk jaar worden hier de Molenfeesten georganiseerd. Museumliefhebbers bezoeken dan weer het elektrisch museum, dat enkele huizen naast de Bergmolen ligt. Een inwoner van de gemeente baat het uit. Pulderbos heeft een lagere school en in het dorp kan je vlot de bus nemen naar Antwerpen-centrum en de stations van Berchem en Herentals. Misschien word jij wel de nieuwe inwoner van Pulderbos?

Wist je dat?


Als opslagruimte is er een ruime buitenberging aanwezig waar u makkelijk alle afvalbakken kan opbergen. (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Fotogalerij

Interesse?

Of neem contact op via

Tel:03 866 26 73
E-mail:nel@vanbredavastgoed.be
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be