TEL: 03 866 26 73

Vastgoedadvies

Een appartement of huis op het oog maar je bent niet zeker en je wil een tweede opinie? Of het lijkt alsof je je droomwoning maar niet vindt en de zoektocht begint zwaar te wegen?

Lees verder

Naast woningen verkopen en vastgoedbeheer zet ik mijn vastgoedexpertise ook graag in om je te helpen met deze vragen. Van Breda Vastgoed comes to the rescue!


Help, ik heb twijfels bij de aankoop van een woning

Een woning kopen doe je niet elke dag. Heb je er eentje te koop zien staan, maar er rijzen twijfels en je wil graag een second option? Als onafhankelijke expert ga ik met je mee op bezoek en schat in wat de algemene staat is van de woning. En de structuur, vocht, scheuren, houtrot, betonrot, asbest, oude leidingen enzovoort betekenen voor een renovatie, en de kostprijs daarvan.

Laten we samen verder kijken dan wat aan de oppervlakte zichtbaar is. Neem een expert mee op pad.

Onafhankelijk advies?

Neem contact op

Help, ik vind de gepaste woning niet
Besteed je zoektocht naar je droomwoning uit

Je wil een huis of appartement kopen of huren maar je vindt geen tijd om je aan de zoektocht te wagen? Of je hebt het gevoel dat je al eeuwen op zoek bent, maar geen match vindt? Misschien heb je het moeilijk met de mogelijkheden en het potentieel van een woning te zien. Als makelaar heb ik daar een bijzonder oog voor. Het is de twist die jij nodig hebt!

Geef mij je wensen door en ik schakel mijn netwerk in om de woning van jouw dromen te vinden!

Vrijblijvende informatie

Neem contact op

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be