TEL: 03 866 26 73

Eigendom verhuren

Je appartement of huis verhuren? Hoe pak jij dat aan? Heb je stress omdat je moet adverteren, geïnteresseerde huurders ontvangen en screenen én allerlei administratie in orde moet brengen, inclusief het verhuurcontract?

Lees verder

Don’t worry, be happy. Verhuren is inderdaad niet meer zo eenvoudig. Ik neem al deze taken uit handen en begeleid je vakkundig door het hele verhuurproces.

“Een neutrale houding en alle aspecten van de wet- en regelgeving respecteren, bijvoorbeeld de privacywet, daar ben je zeker van als je samenwerkt met een makelaar.”

Zorgeloos verhuren, zo doe je dat

Of je nu een pand wil verhuren dat je hebt gekocht als investering of de woning maakt deel uit van een erfenis, er komt heel wat bij kijken. Alles start bij een goede voorbereiding! Ik verzamel de nodige documenten en attesten, geef advies zodat je eigendom voldoet aan de wettelijke vereisten en zorg voor gerichte verhuuradvertenties.

Telefoons opvolgen? De bezoeken regelen? Dat doe ik! In de volgende stap begeleid ik de kandidaat-huurders tijdens hun bezoek aan jouw pand. Ik screen de finale kandidaten en uiteindelijk bepaal jij wie de huurder wordt. Als laatste stap sluit ik het verhuurcontract voor je af.


Dit zijn de eisen waaraan een huurwoning moet voldoen:

  • Minimum isolatie-eisen daken en ramen
  • Elektriciteit
  • Brandveiligheid
  • Veiligheid en gezondheid
Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be