TEL: 03 866 26 73

Vastgoed verkopen

Je woning verkopen. Wat betekent dat voor jou? Een emotionele rollercoaster omdat je een belangrijke periode loslaat en een nieuwe fase in je leven begint? Of een saaie administratieve opdracht waar je erg tegen opkijkt, omdat er gigantisch veel papierwerk bij komt kijken en het heel wat kennis over allerlei reglementeringen vereist?

Lees verder

Elk einde is ook een nieuw begin! Om die overgang vlot te laten verlopen, begeleid ik je vakkundig doorheen het verkoopproces. Samenwerken doen we in vertrouwen.

“Te weinig vertellen, of juist te veel, emotioneel reageren bij eventuele meningsverschillen, … als eigenaar vermijd je deze emotionele reacties die de verkoop bemoeilijken door samen te werken met een makelaar.”

Je eigendom verkopen?

Zullen we eens praten?

Een makelaar in de arm nemen,
een slim idee!

Elke woning, elke klant, elk verhaal is uniek. De verkoopaanpak van jouw eigendom is daarom ook uniek! Elke woning heeft zijn doelgroep en die benaderen we op maat. Dat is erg belangrijk om de juiste kandidaat-kopers aan te trekken.

Kopen en verkopen is een emotioneel proces. Kopers willen zich vooral thuisvoelen in hun nieuwe woning. En dat is geen wiskunde, maar een gevoel. Dat gevoel start wanneer ze de woning de eerste keer op de website zien. De juiste foto’s of video en de juiste beschrijving van jouw kostbare bezit zijn de eerste belangrijke contactpunten.

Als kandidaat-kopers zich aandienen, zorg ik voor een aangenaam contact en plan vervolgens een enthousiast bezoek! Potentiële kopers vertellen meer aan een makelaar dan aan een eigenaar. Door over die info te beschikken, kan ik de troeven van jouw eigendom nog beter in de kijker zetten!

Je kan het hele proces met een gerust hart aan me toevertrouwen. Jij moet niet zoeken naar de wettelijk verplichte documenten, die verzamel en bezorg ik. En wanneer de kandidaat-koper nog snel een extra bezoek wenst om te kunnen beslissen, regel ik dat.

Ook de prijsonderhandelingen, het moment van de waarheid, zijn in goede handen bij een ervaren vastgoedmakelaar. Zo vermijd je stress, bij jezelf én bij de kandidaat-koper, misschien wel de toekomstige bewoner van jouw eigendom!

Website ontwerp en ontwikkeling door Brandwolves.be